Tagpap

Skal du have nyt tag?

Har du overvejet, hvilket tag der skal på, hvis du bygger nyt hus eller skal dit gamle tag snart udskiftes? Hos Tømrerfirmaet Bent Lund har vi mere end 20 års erfaring inden for tagbelægning. Vi udfører arbejde for både virksomheder og private.

Gennem de seneste år er interessen for tagpap vokset, og vi har derfor ansat en professionel tagdækker, da der kommer flere og flere opgaver ind. Vores tagdækker har meget erfaring og er specialiseret i at lægge og udskifte tagpap.

Tagpap er et stærk og fleksibelt tag

I dag er der flere byggerier, både nye og gamle, der får tagpap på. Hvis du skal have tagpap på et ældre tag, lægger vi det ovenpå det eksisterende tag, så du slipper for at afskaffe dine gamle tagplader.

Med tagpap er der mange muligheder, hvad angår tagformer og overflader. En stor fordel ved tagpap er, at den kan formes efter bygningens konstruktion.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du har brug for yderligere information eller rådgivning til hvilken løsning, der vil være bedst for dig, er du velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Bent Lund A/S. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til kunder i Midt- og Vestjylland, og kommer vi hovedsagligt i Herning, Kibæk, Skjern, Videbæk & Sdr. Felding samt omegn.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S
Bukkærvej 5
6933 Kibæk

Tlf.: 40 85 71 93
Mail: mail@bentlund.dk

CVR nr.: 31258294

Left Menu Icon
Tømrerfirmaet Bent Lund