Nyt tag i Kibæk, Skjern og Herning

Drømmer du om et nyt tag?

Vi har hos Tømrerfirmaet Bent Lund mere end 40 års erfaring indenfor lægning af nyt tag. Dette indebærer både tagrenovering og lægning af nyt tag på nybyggede og ældre huse. Vi har gennem tiden udført store som små tag-opgaver for vores kunder, som både er private husejere og erhvervsdrivende virksomheder.

Vælg den rette tagløsning

Der er flere overvejelser man skal gøre sig, når man skal have nyt tag. Ønsker man at beholde tagets stil med den samme type tagbelægning? eller ønsker man et nyt stilmæssigt udtryk? Vores tømrere har erfaringen til, at rådgive dig og guide dig gennem de mange muligheder, der er i dag.

Vi kan lægge dit nye tag med enten teglsten, eternit, ståltag eller tagpap mm.

I forbindelse med lægningen af dit nye tag efterisolerer vi næsten altid dit tag. Ved efterisolering får du derfor også optimal udnyttelse af dit nye tag, som på sigt vil kunne mærkes på din pengepung.

Kontakt os

Går du med drømmen om et nyt tag, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores tømrer står altid klar til at rådgive dig, så du i sidste ende bliver glad for dit nye tag.

Vores tømrer kører ud fra Kibæk og servicerer med nyt tag i blandt andet Herning, Videbæk, Skjern og Sdr. Felding og omegn. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 40 85 71 93.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S
Bukkærvej 5
6933 Kibæk

Tlf.: 40 85 71 93
Mail: mail@bentlund.dk

CVR nr.: 31258294

Left Menu Icon
Tømrerfirmaet Bent Lund