Isolering i Kibæk, Skjern og Randers

Har du overvejet at optimere din isolering på dit hus? Hos Bent Lund A/S foretager vi en effektiv isoleringarbejde ved indblæsning af granuleret papiruld. Vi har mere end 30 års erfaring i håndværket, og vi ved hvad der skal til for at sikre en langtidsholdbar isolering. Endvidere er Bent Lund uddannet energivejleder i isolering af bygninger og autoriseret papiruld isolatør.

Skån miljøet og spar penge på varmeregningen

Rigtigt mange boliger har i dag en utidssvarende isolering. Det forårsager et unødvendigt energiudslip og giver anledning til store udgifter på varmeregningen. Derfor tilbyder vi et uforpligtende isoleringstjek hvor vi kortlægger dine besparelsesmuligheder. Det er gratis og kan indbringe betydelige besparelser, både for miljøet og for din privatøkonomi.

Tilskud og kontakt

Hos EnergiMidt kan du få kontante tilskud når du laver energiforbedringer i din bolig. Vi medvirker glædeligt til at give dig et overblik over de forskellige tilskudsordninger. Tag endelig kontakt på tlf. 40 85 71 93 og hør nærmere om dine muligheder. Vi arbejder i et større område i det midtjyske, herunder Herning, Kibæk, Sdr. Felding, Videbæk og Skjern.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S
Bukkærvej 5
6933 Kibæk

Tlf.: 40 85 71 93
Mail: mail@bentlund.dk

CVR nr.: 31258294

Left Menu Icon
Tømrerfirmaet Bent Lund