Døre og vinduer

Nye døre og vinduer med Bent Lund A/S

Overvejer du at få udskiftet døre eller vinduer? Hos Bent Lund A/S har vi mere end 30 års erfaring i arbejdet med døre og vinduer. Vi arbejder med alle typer døre og vinduer til såvel bebyggelses- som renoveringsprojekter, og for både private og erhvervsdrivende. Hvis du har gamle eller utidssvarende elementer er der desuden mulighed for, at en udskiftning af døre og vinduer kan forbedre indeklimaet og indbringe betydelige besparelser på varmeregningen.

Vinduesspecialister

Med uddannelse som både autoriseret Velfac vinduesmester og som energivejleder i isolering, er Bent Lund den helt rigtige samarbejdspartner, når du skal have udskiftet døre og vinduer. Vi leverer et langtidsholdbart og energivenligt resultat, og vi rådgiver gerne om såvel energivenlighed som æstetik. Træk på vores erfaring og brug vores ekspertise når du skal finde frem til den helt rigtige løsning.

Tag kontakt

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 40 85 71 93 og hør nærmere om dine muligheder. Vi arbejder i et større område i det midtjyske, herunder Herning, Kibæk, Sdr. Felding, Videbæk og Skjern.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Bent Lund A/S
Bukkærvej 5
6933 Kibæk

Tlf.: 40 85 71 93
Mail: mail@bentlund.dk

CVR nr.: 31258294

Left Menu Icon
Tømrerfirmaet Bent Lund